فینگرفود نان و پنیر یکی از سادهترین و خوشمزهترین گزینهها برای مهمانیها و مجالس است. این پیشغذا با استفاده از نانهای مختلف و پنیرهای خوشمزه درست میشود و به دلیل سادگی و طعم دلپذیر آن، میتواند گزینهای عالی برای کسانی باشد که میخواهند در مدت زمان کوتاهی یک خوراکی خوشمزه و سبک آماده کنند. اگر شما هم به دنبال طرز تهیه فینگر فود نان و پنیر هستید، در این مقاله همه مراحل لازم را به دقت توضیح دادهایم.
زمان آمادهسازی و زمان تهیه فینگر فود نان و پنیر
مرحله | زمان (دقیقه) |
زمان آمادهسازی | 10 |
زمان تهیه | 10 |
مجموع زمان تهیه | 20 |
مواد لازم برای تهیه فینگرفود نان و پنیر
ماده غذایی | مقدار |
نان باگت یا نان تست | 8 برش |
پنیر پیتزا یا پنیر خامهای | 200 گرم |
کره یا روغن زیتون | 2 قاشق غذاخوری |
سس مایونز یا سس خردل | 2 قاشق غذاخوری |
سبزیجات (گوجه، خیار، کاهو) | به مقدار دلخواه |
نمک و فلفل | به میزان لازم |
وسایل مورد نیاز برای پخت فینگر فود نان و پنیر
وسیله | توضیحات |
تابه یا گریل | برای گریل کردن نانها و پنیر |
چاقو | برای برش زدن نانها و سبزیجات |
کفگیر یا کاردک | برای قرار دادن نانها در تابه |
بشقاب و دستمال کاغذی | برای سرو کردن فینگر فودها |
مراحل و طرز تهیه فینگر فود نان و پنیر
- آمادهسازی مواد: ابتدا نان باگت یا نان تست را به اندازههای کوچک (هر برش را به دو یا سه قسمت تقسیم کنید) برش بزنید. همچنین سبزیجات مانند گوجه و خیار را شسته و به صورت حلقهای یا نوارهای باریک برش دهید.
- آماده کردن پنیر: پنیر پیتزا یا پنیر خامهای را در یک کاسه ریخته و آن را کمی نرم کنید. در صورتی که از پنیر پیتزا استفاده میکنید، میتوانید آن را به تکههای کوچک خرد کنید.
- گریل کردن نان: در تابهای کمی کره یا روغن زیتون بریزید و نانهای برش داده شده را روی حرارت ملایم قرار دهید تا هر دو طرف نان به خوبی گریل شود. میتوانید از گریل برای این کار نیز استفاده کنید.
- ترکیب سسها: در یک کاسه کوچک، سس مایونز یا سس خردل را با نمک و فلفل مخلوط کنید تا طعمی خوشمزه به فینگرفود شما بدهد.
- چیدن فینگر فود: برشهای نان گریل شده را روی بشقاب بچینید. روی هر برش یک لایه پنیر قرار دهید و سپس سبزیجاتی که برش زدهاید را روی پنیر بگذارید.
- تزئین و سرو: فینگر فود نان و پنیر آماده شده را میتوانید با کمی سس روی آن تزئین کنید و آن را به مهمانها سرو کنید.
ارزش غذایی فینگر فود نان و پنیر
ماده غذایی | مقدار | انرژی (کالری) | پروتئین | چربی | کربوهیدرات |
نان باگت (یک برش) | 1 عدد | 100 کالری | 3 گرم | 1 گرم | 20 گرم |
پنیر پیتزا (50 گرم) | 50 گرم | 200 کالری | 12 گرم | 16 گرم | 1 گرم |
کره (1 قاشق غذاخوری) | 14 گرم | 100 کالری | 0 گرم | 11 گرم | 0 گرم |
سبزیجات (گوجه، خیار) | 50 گرم | 10 کالری | 0.5 گرم | 0 گرم | 2 گرم |
نکات مهم برای تهیه فینگر فود نان و پنیر
- نانهای مختلف: میتوانید از نانهای مختلف مانند نان بربری، نان تست یا حتی نان پیتا برای تهیه فینگرفود استفاده کنید.
- پنیرهای مختلف: بسته به سلیقه خود میتوانید از پنیرهای مختلف مانند پنیر فتا یا پنیر خامهای استفاده کنید.
- سبزیجات تازه: استفاده از سبزیجات تازه باعث طعم بهتر و تردتر شدن فینگرفود میشود.
- تنوع در سسها: میتوانید از سسهای مختلف مانند سس باربیکیو یا سس سیس برای طعمدهی استفاده کنید.
تاریخچه فینگر فود نان و پنیر
فینگرفودها به طور کلی از دهههای ۱۹۰۰ در غرب آغاز شدهاند. در ابتدا، این غذاها به عنوان پیشغذاها در مهمانیها و مراسمهای مختلف سرو میشدند. نان و پنیر نیز از آن زمان به عنوان ترکیب ساده اما لذیذ در کنار دیگر فینگرفودها مورد توجه قرار گرفتهاند.
سوالات متداول
آیا میتوان از پنیرهای غیر پیتزا برای تهیه این فینگرفود استفاده کرد؟
بله، میتوانید از انواع پنیرها مانند پنیر فتا یا پنیر خامهای استفاده کنید.
آیا میتوان فینگر فود نان و پنیر را از قبل آماده کرد؟
بله، میتوانید مواد را از قبل آماده کرده و در زمان سرو فقط آنها را ترکیب کنید.
آیا این فینگرفود برای گیاهخواران مناسب است؟
اگر پنیر از نوع گیاهی استفاده کنید، این فینگرفود برای گیاهخواران مناسب است.