طرز تهیه شربت بهار نارنج

شربت بهار نارنج

شربت بهار نارنج، نوشیدنی‌ است که طعم و عطر آن یادآور روزهای بهاری با نسیم خنک و شکوفه‌های معطر است. وقتی اولین قطرات این شربت شیرین و آرامش‌بخش به دهانتان می‌رسد، انگار تمامی دغدغه‌ها و تنش‌های روز از شما دور می‌شود و در میان رایحه دلپذیر گل‌های بهار نارنج غرق می‌شوید. این نوشیدنی نه تنها به خاطر طعم فوق‌العاده‌اش، بلکه به دلیل خواص درمانی و آرامش‌بخشش، در فرهنگ ایرانی جایگاهی ویژه دارد. بهار نارنج، نماد فصل نو و شروعی تازه است؛ درست همانند احساسی که با نوشیدن این شربت خواهید داشت. در این مقاله، طرز تهیه شربت بهار نارنج را به شما آموزش می‌دهیم تا شما نیز بتوانید این لذت شیرین و آرامش‌بخش را در خانه تجربه کنید.

 

زمان آماده‌سازی و زمان تهیه شربت بهار نارنج

مرحله

زمان

زمان آماده‌سازی

10 دقیقه

زمان تهیه

20 دقیقه

 

مواد لازم برای تهیه شربت بهار نارنج (برای 4 نفر)

ماده

مقدار

گل بهار نارنج

1 فنجان

شکر

1 لیوان

آب

4 لیوان

گلاب (اختیاری)

2 قاشق غذاخوری

زعفران (اختیاری)

1 قاشق چای‌خوری

یخ

به مقدار دلخواه

مواد لازم برای تهیه شربت بهار نارنج

وسایل مورد نیاز برای تهیه شربت بهار نارنج

وسیله

توضیحات

قابلمه

برای جوشاندن مواد

قاشق

برای هم زدن شربت

صافی

برای جدا کردن گل‌ها

پارچ

برای سرو شربت

 

مراحل و طرز تهیه شربت بهار نارنج

  1. ابتدا گل‌های بهار نارنج را خوب بشویید تا هرگونه آلودگی از آن‌ها پاک شود.
  2. در یک قابلمه، 4 لیوان آب بریزید و گل‌های بهار نارنج شسته‌شده را به آن اضافه کنید.
  3. قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و بگذارید تا به آرامی جوش بیاید.
  4. بعد از جوش آمدن، شعله را کم کرده و بگذارید گل‌ها حدود 10 دقیقه در آب بجوشند تا عصاره آن‌ها آزاد شود.
  5. سپس شکر را به قابلمه اضافه کرده و خوب هم بزنید تا شکر کاملاً حل شود.
  6. در صورتی که دوست دارید، گلاب را نیز به شربت اضافه کنید.
  7. بعد از اینکه شربت کمی غلیظ شد، آن را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید تا خنک شود.
  8. شربت بهار نارنج آماده است. آن را در پارچ بریزید و با یخ سرو کنید.

 

طرز تهیه شربت بهار نارنج و گلاب

برای تهیه شربت بهار نارنج و گلاب، پس از تهیه شربت بهار نارنج طبق دستور بالا، 2 قاشق غذاخوری گلاب به شربت اضافه کنید و خوب هم بزنید. این ترکیب عطر و طعم بهار نارنج را با رایحه گلاب ترکیب کرده و یک شربت بسیار خوشبو و خوشمزه ایجاد می‌کند.

 

طرز تهیه شربت بهار نارنج و گل خشک

برای تهیه شربت بهار نارنج و گل خشک، ابتدا گل‌های خشک بهار نارنج را به اندازه 1 قاشق غذاخوری در 4 لیوان آب بریزید و به مدت 15 دقیقه جوشانده و سپس شکر را به آن اضافه کنید. این روش مشابه با استفاده از گل تازه است، اما طعم آن کمی متفاوت و قوی‌تر خواهد بود.

 

طرز تهیه شربت بهار نارنج و زعفران

اگر می‌خواهید طعمی خاص به شربت بهار نارنج بدهید، می‌توانید در مراحل پایانی تهیه شربت، 1 قاشق چای‌خوری زعفران دم‌کرده به آن اضافه کنید. زعفران به شربت شما رنگ و طعم فوق‌العاده‌ای خواهد داد و آن را جذاب‌تر خواهد کرد.

 

ارزش غذایی شربت بهار نارنج (برای 1 لیوان شربت)

ماده

مقدار

کالری

90-100 کالری

پروتئین

1 گرم

چربی

0 گرم

کربوهیدرات

25-30 گرم

فیبر

1 گرم

 

نکات مهم برای تهیه شربت بهار نارنج

  • گل‌های بهار نارنج باید تازه و سالم باشند تا شربت طعم خوبی بگیرد.
  • شکر را می‌توانید بسته به ذائقه خود کم یا زیاد کنید.
  • اگر نمی‌خواهید شربت شما خیلی شیرین باشد، از مقدار کمتری شکر استفاده کنید.
  • می‌توانید شربت را در یخچال نگه دارید و برای روزهای گرم آن را سرو کنید.

 

تاریخچه شربت بهار نارنج

بهار نارنج از گل‌های درخت نارنج است که در اوایل بهار شکوفا می‌شود. این گل‌ها به دلیل عطر و خواص آرام‌بخش خود در فرهنگ‌های مختلف از جمله فرهنگ ایرانی، یونانی و عربی شناخته شده و استفاده می‌شوند. شربت بهار نارنج در ایران به‌عنوان یک نوشیدنی سنتی محبوب است که در فصل بهار و تابستان به ویژه برای خنک‌شدن و آرامش استفاده می‌شود.

 

سوالات متداول شربت بهار نارنج

این آموزش را دوست داشتید؟
لایک:
نظر شما:
بوکمارک:
اشتراک گذاری:
پربازدیدترین‌ها
شربت بهار نارنج
طرز تهیه شربت بهار نارنج
طرز تهیه ترشی بادمجان
طرز تهیه ترشی بادمجان [شکم پر، نگینی، شمالی و بندری]
طرز تهیه شله زرد
طرز تهیه شله زرد نذری
کیک خیس
طرز تهیه کیک خیس [شکلاتی، ساده،وانیلی، زعفران]
طرز تهیه فینگرفود بادمجان
طرز تهیه فینگرفود بادمجان
عضویت در خبرنامه

با عضویت در خبرنامه مجله آموزش آشپزی ایده سرآشپز، همیشه از جدیدترین دستورهای غذایی و نکات آشپزی مطلع شوید! برای شما بهترین و متنوع‌ترین آموزش‌های آشپزی را آماده کرده‌ایم تا از آشپزی کردن لذت ببرید.

شما می‌توانید به راحتی با استفاده از شبکه های اجتماعی خود، این آموزش ها و مقالات را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.
اشتراک گذاری:
آخرین مقالات سایت

آخرین آموزش غذاهای سایت

اسپرینگ رول یا رول بهاری، ریشه در آشپزی چینی دارد و به طور سنتی در جشن‌های...
رولت ژامبون یکی از محبوب‌ترین انواع فینگرفود است که به دلیل طعم لذیذ، ظاهر زیبا و...
فینگرفود نان و پنیر یکی از ساده‌ترین و خوشمزه‌ترین گزینه‌ها برای مهمانی‌ها و مجالس است.
فینگرفود بادمجان یکی از گزینه‌های خوشمزه و سبک برای پیش‌ غذا و مهمانی‌ها است که طعمی...
اسپرینگ رول یا رول بهاری، ریشه در آشپزی چینی دارد و به طور سنتی در جشن‌های...
رولت ژامبون یکی از محبوب‌ترین انواع فینگرفود است که به دلیل طعم لذیذ، ظاهر زیبا و...
فینگرفود نان و پنیر یکی از ساده‌ترین و خوشمزه‌ترین گزینه‌ها برای مهمانی‌ها و مجالس است.
فینگرفود بادمجان یکی از گزینه‌های خوشمزه و سبک برای پیش‌ غذا و مهمانی‌ها است که طعمی...

2 پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *